NOBU SUSHI & MORE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 671 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nobu Sushi & More. Meer weten? Ontdek meer

24 jan 2023 om 11:57 Dit was de slechtste Poké Bowl die ik ook gegeten heb helaas. Ook de bezorgingstijd was bijna 1,5 uur.
23 jan 2023 om 19:11 Was erg lekker en vers , heerlijk
22 jan 2023 om 8:43 Really good food. Delivery timing to be improved.
21 jan 2023 om 19:52 Duurde een stuk langer dan er van te voren was gezegd. Meest smakeloze sushi rijst die ik ooit heb gegeten, en die is bij sushi toch best belangrijk
18 jan 2023 om 8:40 Ik ben vaste klant maar nee dat is klaar, laatste bestelling steenkoud eten, gebeld en de bejegening was superslecht, verstaan geen Nederlands drukken het gesprek af. Ontkennen het probleem. Walgelijke bejegening en zeer slecht service. Nooit meer !
10 jan 2023 om 15:07 Pleasantly surprised with my first lunch order from Nobu. Quality of ingredients in my poké bowl, price and portions was overall satisfactory. Rice texture was good (not cold from thawing), but I did miss the seasoning usually added to sushi rice.
25 dec 2022 om 23:06 Lekkere sushi en prima op tijd bezorgd!
22 dec 2022 om 16:42 Heel lekker en snelle bezorging. Fijn!
11 dec 2022 om 14:00 Normaal altijd een hele trouwe klant. Maar nu kwam de pokebowl bijna zonder teriyakisaus aan waardoor de rijst erg droog was en de hele pokebowl eigenlijk niet meer te eten was. Geen oplossing kunnen vinden met thuisbezorgd, heel klantonvriendelijk…
10 dec 2022 om 20:06 Heerlijk, het is altijd een geniet momentje !
9 dec 2022 om 20:28 Erg lekkere pokebowls maar te veel ananas waardoor je tong gaat prikkelen de rest van de avond
17 nov 2022 om 17:13 Out of all the pokebowl / Sushi restaurants in Den Haag, Nobu is definitely the best! Everything is perfectly cooked. Delievery is a bit slower than other restaurants but they put alot of work into making the pokebowl so its always understandable!