POKE & AVOCADO

POKE & AVOCADO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 534 beoordelingen
13 jun 2021 om 20:55 Niet te vreten. 70 minuten gewacht tevens op mijn eten! Belachelijk! Nooit meer
6 jun 2021 om 22:43 Food was 25 minutes late and slightly too warm
2 jun 2021 om 20:47 Used to be better (about a year ago)
17 jan 2021 om 21:10 Eten (sweet chicken) was heerlijk. Nette bezorger
8 jan 2021 om 14:52 Ik heb Poke bowl met kip besteld. De kip was rauw en heb het niet gegeten. Hierdoor krijg je maagbacterie van. Ik heb contact opgenomen met Poke en avocado en dit aangegeven. Mijn klacht werd niet eens serieus genomen. Nooit meer eten hier! Belachelijk!
11 dec 2020 om 16:30 Het eten was niet lekker vooral de gegrilde kip.
2 dec 2020 om 7:48 Food was okay, unfortunately the smoked chicken threw me off a bit. The taste was good but I would have hoped for more fresher ingredients.
28 nov 2020 om 20:26 Zonder twijfel veruit de beste pokebowls die wij ooit hebben gegeten. Menig gast van ons deze pokebowls al te eten gegeven en iedereen is altijd enthousiast. We bestellen hier dan ook regelmatig. Fantastische tent!
25 nov 2020 om 20:46 Echt heel erg lekker!!!! Ik woon nog maar net in Den Haag en zocht naar een poke tent die de poke tent van mn oude woonplaats kon vervangen, 100% gelukt! Rijkelijke toppings, heerlijke saus en een goede porties. Ik had de bezorging op 18:30, kwam stipt!
7 nov 2020 om 14:31 Food tasted and looked fresh.
23 okt 2020 om 20:27 5/5 as always!