POKE & AVOCADO

POKE & AVOCADO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 526 beoordelingen
17 jan 2021 om 21:10 Eten (sweet chicken) was heerlijk. Nette bezorger
8 jan 2021 om 14:52 Ik heb Poke bowl met kip besteld. De kip was rauw en heb het niet gegeten. Hierdoor krijg je maagbacterie van. Ik heb contact opgenomen met Poke en avocado en dit aangegeven. Mijn klacht werd niet eens serieus genomen. Nooit meer eten hier! Belachelijk!
11 dec 2020 om 16:30 Het eten was niet lekker vooral de gegrilde kip.
2 dec 2020 om 7:48 Food was okay, unfortunately the smoked chicken threw me off a bit. The taste was good but I would have hoped for more fresher ingredients.
28 nov 2020 om 20:26 Zonder twijfel veruit de beste pokebowls die wij ooit hebben gegeten. Menig gast van ons deze pokebowls al te eten gegeven en iedereen is altijd enthousiast. We bestellen hier dan ook regelmatig. Fantastische tent!
25 nov 2020 om 20:46 Echt heel erg lekker!!!! Ik woon nog maar net in Den Haag en zocht naar een poke tent die de poke tent van mn oude woonplaats kon vervangen, 100% gelukt! Rijkelijke toppings, heerlijke saus en een goede porties. Ik had de bezorging op 18:30, kwam stipt!
7 nov 2020 om 14:31 Food tasted and looked fresh.
23 okt 2020 om 20:27 5/5 as always!
13 okt 2020 om 14:39 De saus bij de Shrimp Lover was overdadig en daarom was de pokebowl wel erg pittig. Het was ook een roomsaus, dus daarnaast was het een nogal machtige maaltijd.
11 okt 2020 om 19:35 Avocado was niet vers!
3 okt 2020 om 23:15 I ordered at a specific time and it arrived only 7 minutes delayed, so not bad. Food was great and the delivery guy was very friendly
30 sep 2020 om 22:06 Zowel het eten als de bezorging was super!